28 Φεβ 2019

Επειδη ακουω διαφορους να λένε διαφορες απίθανες ασυναρτησίες του τύπου "ο καθένας μας θα μπορούσε να μπλέξει".

Ε όχι. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ. Γιατι ο "καθένας" δεν συνευρισκεται με αγοράκια η κοριτσακια επι αμοιβή.

Ετσι απλά.

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΤΟΥΣΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ;ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ

Για το βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Βλάχο είμαστε όλοι εν δυνάμει παιδεραστές (Video)

Κάθε όριο ξεπέρασε ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος μιλώντας στην τηλεόραση του Open σήμερα το πρωί αναφορικά με την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη.
Ο βουλευτής της ΝΔ και πατέρας δύο παιδιών προσπάθησε να υπερασπιστεί ανεπιτυχώς το Νίκο Γεωργιάδη, λέγοντας ότι «ο καθένας θα μπορούσε να μπλέξει σε μη πολιτικά θέματα» διευκρινίζοντας βέβαια «όχι τέτοια». Ωστόσο όταν ακούς έναν βουλευτή στην τηλεόραση να λέει κάτι τέτοιο στην ουσία είναι σαν να ξεπλένει τον κ. Γεωργιάδη κινούμενος και αυτός στη γραμμή που έχει θέση η ηγεσία του κόμματος του. Με λίγα λόγια για τον κ. Βλάχο είναι σαν να μαστε όλοι εν δυνάμει παιδεραστές, πως αλλιώς αν εξηγηθεί αυτό που είπε για το συγκεκριμένο έγκλημα.
Ένας πολιτικός και μάλιστα σε μια συντηρητική παράταξη θα έπρεπε κανονικά να εμφανιστεί λάβρος κατά του κ. Γεωργιάδη και κατά της ηγεσίας του κόμματος για τη στάση της στο θέμα της ασέλγειας σε ανηλίκους. Διαφορετικά και ο ίδιος καθίσταται με τον τρόπο του συνένοχος στις πράξεις του κ. Γεωργιάδη, εκτός και αν δεν το αντιλαμβάνεται. Ο κύριος Βλάχος είναι χρόνια βουλευτής της ΝΔ και πρόσωπο το οποίο ήταν στενός συνεργάτης και φίλος του Κώστα Καραμανλή. Μάλλον γνωρίζει και ο ίδιος ότι ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να συγχωρέσει να αποδεχτεί δίπλα του ένα πρόσωπο που θα είχε ασελγήσει σε ανήλικα. Είπαμε όμως η καρέκλα είναι καρέκλα ακόμη και αν πρόκειται για ειδεχθείς πράξεις όπως αυτές του κ. Γεωργιάδη.

Τα Ορλοφικά

Αλέξιος Ορλόφ
Αλέξιος Ορλόφ
Τα Ορλοφικά ήταν μία από τις εξεγέρσεις των υποδουλωμένων Ελλήνων, στην Πελοπόννησο, πριν από τη μεγάλη Ελληνική Επανάσταση του 1821. Ονομάστηκε έτσι, επειδή το σχέδιο της ρωσικής επέμβασης στην Ελλάδα έγινε από τα αδέλφια Αλέξιο (1737 - 1783) και Θεόδωρο (1741 - 1790) Ορλόφ, κατά τη διάρκεια του ρωσοτουρκικού πολέμου του 1768 - 1774.
Ο Αλέξιος Ορλόφ ανέλαβε τη διοίκηση του ρωσικού σώματος, ενώ στις 28 Φεβρουαρίου του 1770 ο αδελφός του Θεόδωρος έφτασε στη Μάνη, όπου ξεκίνησε την επανάσταση. Οι επαναστάτες κατέλαβαν το Μιστρά, όπου και όρισαν προσωρινή κυβέρνηση υπό τον Νικόλαο Ψαρό. Οι αρχικές επιτυχίες οδήγησαν σε επανάσταση κι άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως την Ήπειρο, την υπόλοιπη Πελοπόννησο και την Κρήτη.
Τον Μάρτη του 1770, κι αφού ελευθερώθηκε η Λακωνία, ο ρώσος λοχαγός Μπάρκοφ πήρε διαταγή από τον Θεόδωρο Ορλόφ να καταλάβει την Τριπολιτσά (Τρίπολη), με μια λεγεώνα από 8000 έλληνες επαναστάτες και 50 Ρώσους. Κατά τη στιγμή της προσέγγισης στην Τριπολιτσά, περίπου χίλιοι εμπειροπόλεμοι Τουρκαλβανοί έσπασαν τον αποκλεισμό στον Ισθμό, έφτασαν στην Τριπολιτσά κι ενίσχυσαν τη φρουρά της πόλης.
Η σύγκρουση, που αποτέλεσε και το τέλος της επανάστασης, έγινε -σύμφωνα με τους ιστορικούς- στα Τρίκορφα, στις 29 Μαρτίου. Έπειτα από ημίωρο αγώνα κι έναν επιτυχή ελιγμό των αντιπάλων τους, οι Έλληνες εκάμθησαν. Η ήττα υπήρξε εξοντωτική... Φεύγοντας οι Έλληνες και κατά πόδας διωκόμενοι εγκατέλειπαν τα όπλα τους και υποχωρούσαν με μεγάλες απώλειες.
Τη νίκη των Τούρκων ακολούθησε μεγάλη σφαγή εντός της πόλεως, με θύματα περίπου 3.000 Έλληνες, μεταξύ αυτών ο αρχιεπίσκοπος Άνθιμος και αρκετοί άλλοι κληρικοί. Τρεις ημέρες αργότερα, οι εναπομείναντες Ρώσοι επιβιβάσθηκαν στα πλοία και εγκατέλειψαν την Πελοπόννησο.

ΕΙΠΕ...

Ο άνθρωπος δεν επιλέγει συνειδητά τους στόχους του, οι στόχοι μας είναι ατυχήματα της ιστορίας.
Ίρβιν Γιάλομ
Ίρβιν Γιάλομ
Αμερικανός ψυχοθεραπευτής και συγγραφέας.

Τζορτζ Άνταμσον 
1899 – 1974

Χημικός, δημοσιογράφος, επιχειρηματίας, διπλωμάτης και εκπαιδευτικός, ο έλληνας της διασποράς που ίδρυσε το πρώτο πανεπιστήμιο των Φιλιππίνων.
Ο Γιώργος Αδαμόπουλος, όπως ήταν το ελληνικό του όνομα, γεννήθηκε στο Πολύδροσο, ένα ορεινό χωριό του Παρνασσού, στις 28 Απριλίου του 1899. Ο πατέρας του, Λουκάς Αδαμόπουλος, ήταν ευκατάστατος αγρότης και ασχολείτο με την καλλιέργεια βαμβακιού και σιταριού. Αφού τελείωσε το Γυμνάσιο στην Άμφισσα, η δίψα για γνώση οδήγησε τον νεαρό Αδαμόπουλο στην Αθήνα. Σπουδάζει για δύο χρόνια στη σχολή τηλεπικοινωνιών των Τ.Τ.Τ. και το 1918 είναι από τους πρώτους φοιτητές της νεοσύστατης Σχολής Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1920 διακόπτει τις σπουδές του για τρία χρόνια, για να υπηρετήσει στα πολεμικά μέτωπα της Μικράς Ασίας, της Θράκης και της Μακεδονίας. Θα αποφοιτήσει τελικά το 1924.
Η φτωχή και καθημαγμένη Ελλάδα από τη Μικρασιατική Καταστροφή δεν τον χωρά. Πνεύμα ανήσυχο, θα μεταναστεύσει στην Αυστραλία το 1927, μετά τη γνωριμία με τον ομογενή δικηγόρο του Σίδνεϊ, ονόματι Οικονόμου. Πρώτη δουλειά του ήταν αρχισυντάκτης της ομογενειακής εφημερίδας Εθνικό Βήμα, την οποία εξέδιδε ο Νικόλαος Μαρινάκης. Ο Τζορτζ Άνταμσον, όπως ήταν το νέο του αγγλοποιημένο όνομα, υπηρέτησε την εφημερίδα για τρία περίπου χρόνια. Η ενασχόλησή του με τη δημοσιογραφία δεν τον εμπόδισε να γίνει επιχειρηματίας. Το 1928 ίδρυσε μία εταιρεία παραγωγής μεταλλικών νερών και μεταλλικών αλάτων, τη Rayospa, με έδρα το Σίδνεϊ. Τον επόμενο χρόνο εργάστηκε παράλληλα ως τεχνικός σύμβουλος στην εταιρεία Australian Absorbent Cotton Wool Products.
Η αγάπη του για κάθε τι καινούριο τον οδηγεί στην απόφαση να πάει διακοπές στην Ιαπωνία. Δεν ήταν, όμως, γραφτό. Τον Οκτώβριο του 1930, το πλοίο που τον μεταφέρει στην Ιαπωνία σταματά στη Μανίλα. Εκεί γνωρίζεται με τον ομογενή οινοπαραγωγό Κυριάκο Τσουνάκο, ιδιοκτήτη της εταιρείας Mayon Distillery. «Τα κρασιά μου ξυνίζουν» του εκμυστηρεύεται, «χρειάζομαι τη βοήθειά σου». Ο χημικός ξυπνάει μέσα του. Αποφασίζει να παραμείνει στις Φιλιππίνες και να βοηθήσει τον συμπατριώτη του. Η Ιαπωνία μπορεί να περιμένει. Το πρόβλημα με το ξυνισμένο κρασί λύνεται γρήγορα από τον Αδαμόπουλο και πολύ σύντομα γίνεται συνέταιρος του Τσουνάκου στην εταιρεία παραγωγής χυμών Chunaco-Adamson Chemical Company.
Το 1932 τελειώνει τη συνεργασία του με τον Τσουνάκο και ξεκινά τη δημιουργία ενός δικού του χημείου, το οποίο εξελίσσεται σ' ένα από τα κορυφαία της χώρας. Το πάθος του να μεταδώσει τις δικές του γνώσεις στους νέους της χώρας παραμένει άσβεστο. Βλέποντας το κενό που υπάρχει στην τεχνική εκπαίδευση στις Φιλιππίνες ιδρύει στις 20 Ιουνίου 1932 την πρώτη σχολή του είδους, την Adamson School of Industrial Chemistry, με έμβλημα τη θεά της Σοφίας, Αθηνά. Μέσα σ' ένα δωμάτιο, ο Γιώργος Αδαμόπουλος προσπαθεί να μεταδώσει τα μυστικά της χημείας στους 40 μαθητές του, που αποτελούν τον πρώτο πυρήνα της σχολής. Σε ένα χρόνο οι 40 μαθητές γίνονται 300 και σε δύο χρόνια 400. Το 1934 το Adamson School μεγαλώνει, με τη δημιουργία Τεχνικής Σχολής.
Η εποχή που επέλεξε ο Γιώργος Αδαμόπουλος να δημιουργήσει αυτό το πρωτότυπο σχολείο για τα δεδομένα των Φιλιππίνων ήταν η καταλληλότερη, αφού το χρονικό διάστημα 1935 -1941 θεωρείται ως η περίοδος της βιομηχανοποίησης της χώρας. Στις 5 Φεβρουαρίου του 1941, μόλις μετά από εννέα χρόνια λειτουργίας του Κολεγίου, το Υπουργείο Παιδείας των Φιλιππίνων αποφασίζει την προαγωγή του σε πανεπιστήμιο. Ο Γιώργος Αδαμόπουλος γίνεται πρόεδρος του πανεπιστημίου και ο εξάδελφος Αλέξανδρος, αντιπρόεδρος και ταμίας.
Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος και η ιαπωνική κατοχή στις Φιλιππίνες (1942-1945), προκαλούν ανεπανόρθωτες ζημιές στο πανεπιστήμιο. Οι Ιάπωνες δεν άφησαν τίποτε στο πέρασμά τους. Έως και η βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου στάλθηκε με πλοίο στην Ιαπωνία. Η επιμονή και το πάθος του Γιώργου Αδαμόπουλου δεν άφησαν το πανεπιστήμιο να χαθεί. Με τη βοήθεια μιας ομάδας καθολικών μοναχών, όχι μόνο έκτισε πάλι το πανεπιστήμιο, αλλά κατάφερε η φήμη του να φτάσει στα μεγάλα ακαδημαϊκά κέντρα των ΗΠΑ και να γίνει αποδεκτό ως ένα αξιόλογο πανεπιστημιακό ίδρυμα. Η συνέχεια ήταν λαμπρή για το Adamson University και οι φοιτητές του έρχονταν από όλες τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας. Σήμερα στο Adamson University φοιτούν περίπου 22.000 φοιτητές και θεωρείται το όγδοο μεγαλύτερο πανεπιστημιακό ίδρυμα των Φιλιππίνων.
Ο Γιώργος Αδαμόπουλος παρέμενε Έλληνας και ποτέ του δεν αποποιήθηκε την ελληνική του υπηκοότητα για να πάρει αυτή των Φιλιππίνων. Έτσι αναγκάστηκε το 1964 να παραχωρήσει το πανεπιστήμιο στην καθολική εκκλησία, μιας και ως αλλοδαπός δεν μπορούσε να είναι ιδιοκτήτης ιδιωτικού πανεπιστημίου στη χώρα. Παρέμεινε, όμως, πρόεδρος του πανεπιστημίου για 37 συναπτά έτη και παραιτήθηκε της θέσης του στις 26 Ιανουαρίου του 1967.
Ο Γιώργος Αδαμόπουλος διετέλεσε και διπλωμάτης. Ως πρόξενος της Ελλάδας στις Φιλιππίνες (1946-1973) συνεισέφερε σημαντικά στις καλές σχέσεις των δύο χωρών και στην υπογραφή μιας σειράς συνθηκών μεταξύ τους. Οι τιμές που του αποδόθηκαν ήταν πολλές, τόσο από την ελληνική πολιτεία, όσο και από τις Φιλιππίνες. Το 1973 ο Γιώργος Αδαμόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα κι ένα χρόνο αργότερα, στις 28 Φεβρουαρίου 1974, άφησε την τελευταία του πνοή στην Αθήνα, σε ηλικία 74 ετών.
Στον χώρο του Adamson University, το μικρό παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου ακόμα και σήμερα θυμίζει στον επισκέπτη την καταγωγή του ακαδημαϊκού ιδρύματος. Αυτό το μικρό παρεκκλήσι χτίστηκε από τον μοναχογιό του Γιώργου Αδαμόπουλου, Δρα Λουκά Αδαμόπουλο, στη μνήμη του πατέρα του και συνδυάζει τη βυζαντινή αρχιτεκτονική με πολλά στοιχεία παραδοσιακής τέχνης των Φιλιππίνων. Ακόμα και σήμερα, οι έλληνες ναυτικοί που πιάνουν λιμάνι στη Μανίλα το επισκέπτονται για να προσευχηθούν.

Οσία Κύρα

Ασκήτρια της Χριστιανικής Εκκλησίας, η μνήμη της οποίας τιμάται στις 28 Φεβρουαρίου. Την ημέρα αυτή γιορτάζουν όσες φέρουν το όνομα Κύρα.
 
Η Κύρα κατάγονταν από τη Βέρροια (σημερινό Χαλέπι) της Συρίας κι έζησε στις αρχές του 5ου αιώνα. Μαζί με τη συνασκήτριά της Μαράνα, με την οποία συνεορτάζεται, έκτισαν έξω από την πόλη περιτοίχισμα από πέτρες και επιδόθηκαν εκεί στον πνευματικό αγώνα. Τη θύρα του περιβόλου τους την έκλεισαν με πηλό, για να μην εισέρχεται κανένας σ’ αυτόν και άφησαν μόνο μία μικρή θυρίδα, για να επικοινωνούν με τους έξω και να λαμβάνουν την τροφή τους. Ασκήθηκαν στη σιωπή κι έφεραν στα χέρια, τα πόδια, τον τράχηλο και τη μέση σίδερα, για να νεκρώσουν το σώμα και να νικήσουν τους πειρασμούς.

27 Φεβ 2019

EKEI ΠΕΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΑΝ:ΚΥΝΑΙΔΟΙ-ΑΔΕΛΦΑΤΑ-ΚΛΕΠΤΕΣ-ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ-ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ-ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ-ΚΑΛΟΖΩΑΚΗΔΕΣ-ΤΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ-ΓΛΥΦΤΕΣ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΗ ΞΑΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ. ΟΛΟΙ ΕΤΟΥΤΟΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΒΑΝ...

Ακολουθεί η περιγραφή του βίντεο σύμφωνα με την αστυνομία (σ.σ. το συγκεκριμένο βίντεο μαζί με άλλα είναι στην κατοχή των μολδαβικών Αρχών):

«Στην αρχή του βίντεο, απεικονίζεται ο πολίτης Νίκος Γεωργιάδης ξαπλωμένος. Αργότερα, ο ανήλικος Canatuie Nicolae εμφανίζεται να έχει ξαπλώσει δίπλα στον Νίκο Γεωργιάδη. (...) Αργότερα, ο ανήλικος Demintev Veaceslav εμφανίζεται στο κρεβάτι, δίπλα στον Νίκο Γεωργιάδη, να συζητά μαζί του ήσυχα. Τότε, ο Γεωργιάδης με το αριστερό του χέρι χαϊδεύει λάγνα το σώμα του ανήλικου αγοριού, το γδύνει και βγάζει και ο ίδιος το εσώρουχό του. Έπειτα, ο Ν. Γεωργιάδης χαϊδεύει τον ανήλικο λάγνα διεγείροντας το πέος του με το αριστερό του χέρι. Μετά διεγείρει στοματικά το πέος του ανηλίκου. Ενώ συνεχίζει τις πράξεις αυτές, βάζει δάχτυλο στον πρωκτό του ενώ ο Dementev ερεθίζει περισσότερο το πέος του. Μετά, ο Γεωργιάδης ερεθίζει το πέος του ανηλίκου, όπως και ο ανήλικος το πέος του Γεωργιάδη, φιλώντας ο ένας τον άλλον. Συνεχίζουν μέχρι να εκσπερματώσουν».

Νέες βαριές ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για την παρέα του ΚΕΕΛΠΝΟ


Και νέες βαριές ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για την παρέα του ΚΕΕΛΠΝΟ για μια ακόμα δικογραφία για παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
Βαριά κακουργήματα για πέντε από τους πάλαι ποτέ... κουμανταδόρους του ΚΕΕΛΠΝΟ
Ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για απιστία από κοινού σε συνδυασμό με τον νόμο 1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου, άμεση συνέργεια σε απιστία, ψευδείς βεβαιώσεις, σύσταση συμμορίας.
Η υπόθεση αφορά 74 παράνομες προσλήψεις και σύμφωνα με πόρισμα καταπέλτη της επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης, επί των ημερών των συγκεκριμένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, το Κέντρο λειτουργούσε ως εργοστάσιο παράνομων προσλήψεων και ρουσφετιών. Τη δίωξη άσκησε μετά από ενδελεχή έρευνα ο επίκουρος εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος, αλλά και Διαφθοράς, Ιωάννης Δραγάτσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εμπλεκόμενα είναι τα ίδια πρόσωπα που κατηγορούνται και στην άλλη υπόθεση με τις 23 προσλήψεις του Άδωνη Γεωργιάδη.
Δηλαδή οι: Τζένη ΚρεμαστινούΑνδρονίκη ΘεοφιλάτουΚατερίνα ΠολύζουΣταμάτης Πουλής και Θεόδωρος Παπαδημητρίου.
Οι παλιές διώξεις για τις 23 προσλήψεις του Άδωνη
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούνιο ασκήθηκαν ποινικές διώξεις πλημμεληματικού και κακουργηματικού χαρακτήρα εναντίον εφτά επιτελικών στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Οι κατηγορίες που -αποδίδονται κατά περίσταση - αφορούν σύσταση και λειτουργία συμμορίας, απιστία ακόμα και απάτη εις βάρος του Δημοσίου σε βαθμό κακουργήματος με βάση το νόμο περί καταχραστών του Δημοσίου
Τα διοικητικά στελέχη σε βάρος των οποίων έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις είναι:
  • Τζένη Κρεμαστινού, πρώην πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, σύζυγος του νυν βουλευτή της ΔΗΣΥ και πρώην υπουργού Υγείας, Δημήτρη Κρεμαστινού.
  • Θεόδωρος Παπαδημητρίου, «ισόβιος» διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ και ήδη υπόδικος.
  • Σταμάτης Πουλής, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, υπεύθυνος της δομής του Κέντρου για τους οροθετικούς στην οποία φρόντιζε να εγκρίνει υπερκοστολογημένες εργολαβίες σίτισης και συντήρησης στον μπατζανάκη του -ιδιοκτήτη ταβερνείου.
  • Ανδρονίκη Θεοφιλάτου, διευθύντρια του τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ, σύζυγος του Σταμάτη Πουλή, πρώην στέλεχος επικοινωνίας της ΝΔ, αδελφή της Κωνσταντίνας Θεοφυλάτου η οποία απασχολήθηκε στο υπουργικό γραφείο του Άδωνη Γεωργιάδη.
  • Κατερίνα Πολύζου, υπεύθυνη επί των οικονομικών του ΚΕΕΛΠΝΟ, η οποία κατά την κατάθεσή της στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία είχε αρνηθεί να παρέχει στοιχεία και πληροφορίες για τις 23 προσλήψεις του Άδωνη Γεωργιάδη Γεωργιάδη, επικαλούμενη το «δικαίωμα της σιωπής»
  • Κατά της Ελένης Τσάνγκαρη, η οποία είναι υπάλληλος του Κέντρου που είχε αποστείλει απειλητική επιστολή κατά των μελών της πλειοψηφίας στην Εξεταστική Επιτροπή την περίοδο που ξεκινούσε η διερεύνηση των υποθέσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ, και ενός ακόμα διοικητικού στελέχους έχουν ασκηθεί πλημμεληματικές διώξεις.
Υπενθυμίζεται πως οι διώξεις ασκήθηκαν στη βάση του πορίσματος του μεικτού κλιμακίου Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης και Υγείας, το οποίο στις αρχές του περασμένου Μαΐου διαβιβάστηκε από την Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου, στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη.
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρωτοσέλιδο στη Μολδαβία ο Νίκος Γεωργιάδης (Никос Георгиадис) μετά την πρωτόδικη καταδίκη


Πρωτοσέλιδο στη Μολδαβία ο Νίκος Γεωργιάδης (Никос Георгиадис) μετά την πρωτόδικη καταδίκη
 
2
 
 
0
Google +
 
0
 
 
0
Reddit
 
0
SUpon
 
0
 
0
Πρώτο θέμα είναι στη Μολδαβία ο Νίκος Γεωργιάδης της Νέας Δημοκρατίας. Η είδηση της πρωτόδικης καταδίκης του στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη για «ασέλγεια σε ανηλίκους» με αμοιβή, έγινε δεκτή από τα τοπικά ΜΜΕ με ικανοποίηση.
Υπενθυμίζουμε ότι στη χώρα δραστηριοποιούνταν ολόκληρα κύκλωμα σεξοτουρισμού με παιδεραστές, το οποίο εξαρθρώθηκε και έτσι «τσιμπήθηκε» και ο Νίκος Γεωργιάδης [δείτε σχετικά εδώ].
Στα πρωτοσέλιδα του μολδαβικού Τύπου και των τοπικών ιστοσελίδων πρωταγωνιστεί η είδηση της καταδίκης του Νίκου Γεωργιάδη για την συμμετοχή του στο κύκλωμα παιδεραστίας.
Όλα τα δημοσιεύματα κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στις σχέσεις του Νίκου Γεωργιάδη με την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά, ενώ δίνουν πληροφορίες για την περίοδο που ήταν ειδικός σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών της Μολδαβίας την περίοδο 2010-2011 όπου και αποκαλύφθηκε το κύκλωμα παιδεραστίας.
Παραθέτουμε και ενεργούς συνδέσμους στα δημοσιεύματα:

Consilierul unui fost vicepremier din R. Moldova, condamnat pentru abuz sexual față de minori

Иностранного консультанта экс-министра экономики осудили за растление малолетних в Молдове

Работавший в Кишинёве европейский советник осужден за педофилию: он насиловал детей из Молдовы

Осъдиха бивш депутат от „Нова демокрация“ за педофилия

Еврочиновник из Греции и советник вице-премьера совращал детей в Молдове

Грека Никоса Георгиадиса, бывшего советника Валерия Лазэра, осудили за растление малолетних